Direct naar inhoud
Het Huisartsenteam

Select the text you want to translate, then choose 'Vertalen'. Select the language you prefer. You can read and/or listen to the translated text.

Gezonder leven

Een gezonde leefstijl is voor iedereen belangrijk. Het betekent gezond eten en genoeg ontspannen, maar ook voldoende bewegen. Maar welke gewoonten moet u hiervoor veranderen? En hoe zorgt u ervoor dat een gezonde leefstijl in uw dagelijkse ritme zit?

Lezen

Het kan best lastig zijn om te bepalen welke online bronnen betrouwbaar zijn en welke niet. Daarom zetten wij hier de belangrijkste informatie over gezond leven voor u op een rijtje. Kennis, tips en advies waar u écht iets aan heeft. 

Over gezond leven

Dit kan op meerdere manieren. Denk aan de juiste voeding, genoeg bewegen, niet roken of minder alcohol. Stap voor stap kunt u gezonder gaan leven.

Wil ik weten

Over mentale gezondheid

Mentaal fit zijn is belangrijk! Evie helpt hierbij door artikelen, video’s, podcasts en oefeningen aan te bieden die voor u interessant zijn.

Wil ik weten

Meer lezen

Over gezond eten
Voedingscentrum
Over ontspannen
Thuisarts
Over leefstijl
Leefstijl als medicijn

Aan de slag!

Er bestaan een heleboel handige tools die u kunnen helpen. U werkt zélf aan positieve verandering van uw situatie, op een moment dat het voor u uitkomt. Fijn toch? Probeer het uit! En kijk wat voor u werkt.

Begeleiding door een professional

Komt u er zelf niet uit? Misschien gaat u liever samen met een professional aan de slag. Dat kan natuurlijk. Lees hier wat verschillende zorgprofessionals voor u kunnen betekenen en wie bij u in de buurt zit.

Buurtsportcoach

Wilt u beginnen met meer sporten en bewegen? De buurtsportcoach helpt u bij het zetten van de eerste stap!
Vind iemand in de buurt

Leefstijlcoach

U wilt graag gezonder gaan leven, maar vindt het moeilijk om hiermee te beginnen. CooL is een programma waarbij een leefstijlcoach u helpt om ongezonde gewoontes aan te passen.
Vind iemand in de buurt

Diëtist

Een diëtist is een specialist op het gebied van voeding en helpt u om gezonder te leven. Zij begeleidt u bij het verliezen of aankomen van gewicht.
Vind iemand in de buurt

Stoppen met roken

We gunnen iedereen een rookvrij leven. Maar stoppen met roken is lastig. Dat weten we allemaal. Het is dan ook verstandig om hier hulp bij te vragen van een specialist.
Vind iemand in de buurt

Ideale coach

Of het nu gaat om meer zelfvertrouwen, mentaal en fysiek gezond voelen of het overwinnen van een burn-out. Via dit slimme matchingssysteem vindt u de coach die bij u past.
Vind iemand in de buurt

Fysiotherapeut

Bewegen is voor mensen met diabetes extra belangrijk. Een fysiotherapeut kan u hierbij helpen.
Vind iemand in de buurt

Vind uw team

Wij zijn Het Huisartsenteam, een zorggroep van ongeveer 150 zorgverleners. Onze 21 huisartsenpraktijken bevinden zich in West-Brabant. In die praktijk vindt u een breed aanbod aan zorgverleners. Van de praktijkondersteuner, verpleegkundig specialisten, doktersassistenten tot natuurlijk de huisarts. Met elkaar bundelen we onze kennis, ervaring en kracht. Zo maken we samen meer mogelijk.

Ons doel? Samen de beste zorg, op de juiste plek. Passend bij úw zorgvraag. Kies hieronder uw huisartsenpraktijk, of bekijk welke bij u in de buurt zit.


Kies een praktijk bij u in de buurt