Direct naar inhoud
Het Huisartsenteam

Select the text you want to translate, then choose 'Vertalen'. Select the language you prefer. You can read and/or listen to the translated text.

Cliëntenraad

Home

De stem van de patiënt

Bij Zorggroep Het Huisartsenteam stellen we de patiënt voorop. Niet alleen in de spreekkamer, maar ook in de organisatie. Hierin speelt onze cliëntenraad een belangrijke rol. Samen met hen bekijken we welke onderwerpen voor de patiënt belangrijk zijn in de patiëntenzorg.

 

Wat doet de cliëntenraad

De rol van de cliëntenraad is om te helpen de zorg te verbeteren. Dit doet ze door samen met ons mee te denken en advies te geven over de manieren waarop. Uw belang en beleving als patiënt staan hierbij altijd centraal.

In ons medezeggenschapsreglement is precies vastgelegd wat we doen en hoe we dat doen. Hierin staan de regels en afspraken die we volgen om ervoor te zorgen dat we de best mogelijke zorg kunnen bieden.

 

Wie zijn wij

Daan van Eibergen Santhagens
Voorzitter
Piet Feskens
Lid
Hans Walter
Lid
Jan Hupkes
Lid
Loes van Unen-Kolmeijer
Lid
Jeanette Berkman
Lid

Stuur een bericht

De cliëntenraad kan het niet alleen. Uw mening, idee of suggestie is belangrijk voor ons. Stuur de cliëntenraad daarom gerust een bericht. Denkt u er wel aan dat zij geen rol heeft in de relatie tussen u als individuele patiënt en uw zorgverlener.

Antwoord op uw zorgvragen bij online huisartsenpraktijk Arene voor mensen in Haagse Beemden

Woont u in de Haagse Beemden en heeft u een zorgvraag? Dan kunt u tijdelijk gebruik maken van Arene. Arene biedt zorg op afstand en werkt samen met lokale huisartsen die fysiek onderzoek kunnen doen als dat nodig is. Bekijk op de website van Arene hoe u uw zorgvraag stelt.

Bent u nog geen vaste patiënt bij onze praktijk willen wij u vragen niet rechtstreeks contact op te nemen. We kunnen u alleen van dienst zijn nadat u zich heeft geregistreerd via Arene.nl.