Direct naar inhoud
Het Huisartsenteam

Select the text you want to translate, then choose 'Vertalen'. Select the language you prefer. You can read and/or listen to the translated text.

Nieuws

Home

Podcast over blaasontsteking

Wat zijn de symptomen? Zijn die bij iedereen hetzelfde? En als een huisarts gewoon direct antibiotica voorschrijft, ben je er zo vanaf. Toch? In deze aflevering rekenen we af met feiten en fabels zoals de (on)zin van cranberrypillen.

Lees meer

Podcast over de overgang

De overgang, welke klachten horen daarbij? Hoe lang duurt deze fase en bij welke leeftijd kunt u klachten ervaren? Is het nemen van supplementen raadzaam? En is het al zover, worden 40+ vrouwen al getarget op social media? Ontdek het in deze afleveri....

Lees meer

Meld zorgwekkend gedrag

Vertoont een familielid, vriend of kennis verward gedrag en maakt u zich zorgen? Dan kunt u bellen met het landelijk Meldpunt Zorgwekkend Gedrag op telefoonnummer 0800 – 1205.

Lees meer

Aan de slag in de praktijk?

Denk je wel eens ander werk te willen gaan doen? Laat je omscholen!

Lees meer

Ontdek de Zorg

Nog nooit in de zorg of welzijn gewerkt? Of is het alweer een tijdje geleden? Wij zijn op zoek naar Brabanders die dit durven te ontdekken!

Lees meer

Huisregels

Denkt u aan de huisregels wanneer u onze praktijk bezoekt?

Lees meer

Welkom!

Onze gloedjenieuwe website neemt u bij de hand.

Lees meer

Wanneer bel ik de huisartsen-spoedpost?

Wanneer de huisartsenpraktijk dicht is, kun je de huisartsen spoedpost bellen, maar let op: De huisartsen spoedpost bel je in de avonden, nachten, weekenden en tijdens feestdagen alleen wanneer je dringend medische zorg nodig hebt.

Lees meer

#DOESLIEF

Onze praktijkmedewerkers krijgen weleens te maken met onprettig gedrag van patiënten. Dit varieert van onvriendelijkheid tot iets proberen af te dwingen, stemverheffing of (gelukkig maar zelden!) het uiten van een dreigement. We doen altijd ons uiter....

Lees meer

Van motivatie naar actie

Als starten met bewegen nog geen uitdaging is, dan is volhouden het wel.

Lees meer

Antwoord op uw zorgvragen bij online huisartsenpraktijk Arene voor mensen in Haagse Beemden

Woont u in de Haagse Beemden en heeft u een zorgvraag? Dan kunt u tijdelijk gebruik maken van Arene. Arene biedt zorg op afstand en werkt samen met lokale huisartsen die fysiek onderzoek kunnen doen als dat nodig is. Bekijk op de website van Arene hoe u uw zorgvraag stelt.

Bent u nog geen vaste patiënt bij onze praktijk willen wij u vragen niet rechtstreeks contact op te nemen. We kunnen u alleen van dienst zijn nadat u zich heeft geregistreerd via Arene.nl.