Direct naar inhoud
Het Huisartsenteam

Select the text you want to translate, then choose 'Vertalen'. Select the language you prefer. You can read and/or listen to the translated text.

Hart en vaten

Er bestaan veel verschillende hart- en vaataandoeningen. De oorzaak hiervan verschilt per ziekte. Dit kan komen door leeftijd, geslacht of erfelijkheid. Hier kunt u natuurlijk niets aan doen. Maar u heeft wél invloed op wat u eet, hoeveel u beweegt en of u rookt.

Home

Lezen

Het kan best lastig zijn om te bepalen welke online bronnen betrouwbaar zijn en welke niet. Daarom zetten wij hier de belangrijkste informatie over hart en vaten voor u op een rijtje. Kennis, tips en advies waar u écht iets aan heeft. 

Over soorten

Vind hier een overzicht van alle hart- en vaataandoeningen, behandelingen en medische onderzoeken.

Over soorten

Over oorzaken

Er zijn verschillende factoren die hart- en vaataandoeningen kunnen veroorzaken.

Wil ik weten

Zelf doen

Er bestaan een heleboel handige tools die u kunnen helpen. U werkt zélf aan positieve verandering van uw situatie, op een moment dat het voor u uitkomt. Fijn toch? Probeer het uit! En kijk wat voor u werkt.

Begeleiding of training

Komt u er zelf niet uit? Misschien gaat u liever samen met een professional aan de slag. Dat kan natuurlijk. Lees hier wat verschillende zorgprofessionals voor u kunnen betekenen en wie bij u in de buurt zit.

Stoppen met roken

We gunnen iedereen een rookvrij leven. Maar stoppen met roken is lastig. Dat weten we allemaal. Het is dan ook verstandig om hier hulp bij te vragen van een specialist.
Ga verder

Buurtsportcoach

Wilt u beginnen met meer sporten en bewegen? De buurtsportcoach helpt u bij het zetten van de eerste stap!
Ga verder

Leefstijlcoach

U wilt graag gezonder gaan leven, maar vindt het moeilijk om hiermee te beginnen. CooL is een programma waarbij een leefstijlcoach u helpt om ongezonde gewoontes aan te passen.
Ga verder

Diëtist

Een diëtist is een specialist op het gebied van voeding en helpt u om gezonder te leven. Zij begeleidt u bij het verliezen of aankomen van gewicht.
Ga verder

Praktijkondersteuner

Het is belangrijk voor mensen met een hart- of vaataandoening om regelmatig gecontroleerd te worden. Hierin speelt de POH-S een rol.
Ga verder

Antwoord op uw zorgvragen bij online huisartsenpraktijk Arene voor mensen in Haagse Beemden

Woont u in de Haagse Beemden en heeft u een zorgvraag? Dan kunt u tijdelijk gebruik maken van Arene. Arene biedt zorg op afstand en werkt samen met lokale huisartsen die fysiek onderzoek kunnen doen als dat nodig is. Bekijk op de website van Arene hoe u uw zorgvraag stelt.

Bent u nog geen vaste patiënt bij onze praktijk willen wij u vragen niet rechtstreeks contact op te nemen. We kunnen u alleen van dienst zijn nadat u zich heeft geregistreerd via Arene.nl.