Direct naar inhoud
Het Huisartsenteam

Select the text you want to translate, then choose 'Vertalen'. Select the language you prefer. You can read and/or listen to the translated text.

Welkom!

Onze gloedjenieuwe website neemt u bij de hand.

Kent u dat? Bij een klacht of probleem gaat u eerst even zelf online op onderzoek uit. De uitkomst van deze zoektocht kan tegenvallen. De hoeveelheid informatie online is overweldigend. Misschien heeft u zelfs het gevoel nog verder verwijderd te zijn van het antwoord op uw vraag en waar kunt u nou uiteindelijk terecht?

Wat uw zorgvraag ook is, Het Huisartsenteam biedt betrouwbare bronnen, handige tools en een overzicht van begeleiding die bij u past. 

Maar ook de praktische zaken heeft u nu in een handomdraai geregeld. Denk aan het bestellen van herhaalmedicatie, inzien van uw uitslagen en medische gegevens of het doorgeven van een zelfmeting. Snel, eenvoudig en binnen een paar stappen.

Vind uw team

Wij zijn Het Huisartsenteam, een zorggroep van ongeveer 150 zorgverleners. Onze 21 huisartsenpraktijken bevinden zich in West-Brabant. In die praktijk vindt u een breed aanbod aan zorgverleners. Van de praktijkondersteuner, verpleegkundig specialisten, doktersassistenten tot natuurlijk de huisarts. Met elkaar bundelen we onze kennis, ervaring en kracht. Zo maken we samen meer mogelijk.

Ons doel? Samen de beste zorg, op de juiste plek. Passend bij úw zorgvraag. Kies hieronder uw huisartsenpraktijk, of bekijk welke bij u in de buurt zit.


Kies een praktijk bij u in de buurt